Plaćanje

Odabir načina plaćanja

Naručeni proizvodi i dostava mogu se platiti prema modelu kojeg kupac sam izabere tijekom ispunjavanja narudžbe.

Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane kurirske službe, u trenutku primitka autorizacije od strane izdavatelja kartice ili Paypala te sjedanja sredstava na račun primatelja nakon provedene bankovne transakcije.

Plaćanje proizvoda je moguće izvršiti:

  • Pouzećem (plaćanjem po primitku pošiljke)
  • Plaćanjem kreditnim i debitnim karticama
  • PayPal-om
  • Bankovnom transakcijom (internet bankarstvo, opća uplatnica, virman)

1. Plaćanje po primitku pošiljke (pouzećem)

Ukoliko se kupac odluči za plaćanje prilikom preuzimanja pošiljke dužan je iste proizvode platiti tek prilikom preuzimanja istih. Račun za naručeni proizvod dužan je podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda. Plaćanje dostavljaču moguće je samo novcem u gotovini.

2. Plaćanje karticama

Prilikom plaćanja kreditnim i debitnim karticama autorizacija plaćanja vrši se automatski. Mea Via MH snosi sve manipulativne troškove autorizacije kreditne/debitne kartice korisnika. U slučaju neuspješne autorizacije plaćanja postupak kupovine se prekida. Kupac je odgovoran za ispravnost podataka koji su navedeni korištenjem webshop usluge.

Nudimo plaćanje kreditnim karticama putem sustava Braintree, koji je vodeći pružatelj takvih usluga za web shopove u svijetu. Braintree je u vlasništvu PayPala što dokazuje njihovu sigurnost i pouzdanost. Kompletna uplata izvršit će se na našoj web stranici, putem sigurne veze, koja je instalirana na kraju narudžbe i zajedničkoj obradi podataka od strane Braintree. Podaci vaših kartica ne pohranjuju se kod nas tako da su vaši podaci apsolutno sigurni. 

3. PayPal

PayPal je trenutno najpouzdaniji i najomiljeniji način plaćana za internetsku trgovinu. Siguran je i jednostavan za uporabu i upravo je zbog tih razloga jedan od najomiljenijih načina plaćanja u internet trgovini.

4. Bankovna transakcija (internet bankarstvo, opća uplatnica, virman)

Pri odabiru plaćanja bankovna transakcija na e-mail adresu kupca bit će poslana potvrda narudžbe sa podacima za plaćanje. Molimo Vas da kao svrhu (opis) plaćanja unesete broj narudžbe koji ste dobili na vašu e-mail adresu.

Sa SEPA-transakcijom vršite uplatu prema troškovima domaćeg bankovnog transfera. Podjela troškova između nalogodavca i nalogoprimca – svaki plaća troškove u svojem domaćem platnom prometu. Kod narudžbi iz zemlje koja nije članica Europske Unije, moguće je da ćete morati platiti dodatne troškove transfera.

Ako se plaćanje proizvoda vrši putem opće uplatnice, kupac na uplatnici mora ispuniti sljedeće podatke:

Uplata na račun tvrtke Mea Via MH d.o.o.

Primatelj: Mea Via MH d.o.o., Dragutina Golika 36, 10000 Zagreb, Hrvatska

IBAN: HR5824840081135048006

Poziv na broj: broj narudžbe (Molimo Vas da kao svrhu plaćanja unesete Vaš broj narudžbe.)

Banka: Raiffeisen Bank Austria d.d. Zagreb

BIC: RZBHHR2XXXX

Vodite računa da je vaša uplata vidljiva na našem računu sljedeći radni dan. Čim sredstva stignu na naš račun, započinjemo s narudžbom i narudžba se obrađuje na isti način kao da je uplata izvršena bilo kojim drugim načinom.

Košarica
Pomaknite se na vrh