Dostava

Dostava u RH i ostale zemlje

Mea Via MH dostavu vrši u Hrvatsku i ostale zemlje navedene u tablici zona dostave.

Narudžbe zaprimljene do 12 sati u pravilu šaljemo istog radnog dana. Dostave stiže na Vašu adresu između jednog i 14 radnih dana sati ovisno o vremenu zaprimanja i slanja narudžbe, zoni isporuke i slično. Zbog problema uzrokovanih epidemiom virusa COVID-19 moguća su i odstupanja od navedenih vremena dostave.

Vaše naručene proizvode ćemo s ljubavlju i pažnjom zapakirati kako bi se spriječilo njihovo eventualno oštećenje ili umanjenje vrijednosti za vrijeme prijevoza.

Izvršavanje dostave

Dostava se vrši posredstvom renomirane dostavne službe Overseas Express. Dostava se vrši na prag kućne ili poslovne adrese.

Isporuka kupcu

Naručeni proizvodi dostavljaju se do ulaza u stambeni objekt. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije obvezan nositi robu do kata na kojem stanuje kupac već samo do ulaza u stambenu zgradu.

Za kupce izvan Europske unije moguće je da će lokalne vlasti obračunati važeće zakonske poreze, carine i takse. Kupac je dužan prije naručivanja provjeriti relevantne informacije o važećim propisima zemlje iz koje naručuje. Mea Via MH ne snosi, niti je obavezna snositi bilo kakve lokalne troškove zemlje iz koje kupac naručuje poput lokalnih poreza, carina, taksa, špediterskih usluga i sl.

Cijene dostave

Cijena dostave uvijek je zasebno prikazana i ispisana na računu. Prodavatelj naplaćuje Kupcu uslugu dostave Proizvoda sukladno cjeniku a u cijenu dostave uključeno je i pakiranje proizvoda.

U tablici su prikazane cijene dostave po zonama i zemljama, očekivanim vremenom trajanja dostave.

Zona ZemljaCijena dostaveFree Shipping
(za narudžbe veće od)
Trajanje dostave
(radni dani)
HRHrvatska5 EURViše od 65 EUR1-2 dana
Zona Slovenijaa) 9,99 EUR
b) 14,99 EUR za plaćanje prilikom preuzimanja
Više od 100 EUR2-5 dana
Zona 1Srbija, BiH19,99 EURViše od 150 EUR3-10 dana
Zona 2Austrija, Češka, Njemačka,
Mađarska, Slovačka
13 EUR + VATViše od 150 EUR3-10 dana
Zona 3Francuska, Italija15 EUR + VATViše od 200 EUR3-10 dana
Zona 4Belgija, Luksemburg, Nizozemska20 EUR + VATViše od 200 EUR3-10 dana
Zona 5Irska, Španjolska, Švicarska, Portugal, Švedska, Norveška, Finska, Danska30 EUR + VATViše od 200 EUR3-14 dana

Primitak pošiljke

Svojim potpisom pri preuzimanju, kupac potvrđuje da je preuzeo paket (ili pakete) u neoštećenom stanju. Nakon što kupac preuzme paket, dostavna služba ne odgovara za eventualne reklamacije, oštećenja ili umanjenje sadržaja preuzetog paketa, osim uz dokaz da oštećenje nije nastalo nakon uručenja.

Odbijanje preuzimanja

Ukoliko kupac ne preuzme proizvod ili odbije preuzeti proizvod bez valjanog razloga, prodavatelj zadržava pravo zahtijevati nadoknadu troškova manipulacije, transporta i drugih mogućih troškova.

Praćenje puta pošiljke

Dostavna služba putem elektronske usluge omogućava praćenje puta pošiljke. Usluga praćenja puta pošiljke omogućuje pošiljatelju i primatelju da u svakom trenutku dobiju relevantnu informaciju o tome gdje se nalazi pošiljka i što se s njome događa. 

Košarica
Pomaknite se na vrh