know more

F.A.Q

Frequently asked

čESTA PITANJA

PALU, IKON.iQ i Claresa vrhunski su brendovi za nail design koji se nalaze u našoj ponudi. Krase ih premium kvaliteta i zdravstvena ispravnost.

Paket stiže na vašu adresu u roku 1-2 radna dana. 

Na kraju kupnje odaberite način plaćanja koji vam najviše odgovara. Možete platiti:

  • Pouzećem. Plaćanje dostavljaću prilikom preuzimanja robe.
  • Uplatom na naš bankovni račun. Nakon što zaprimimo vašu narudžbu poslat ćemo vam broj računa i poziv na broj. Narudžbu je potrebno unaprijed uplatiti na naš račun. Nakon što zaprimimo uplatu, paket šaljemo te ćete biti informirani kada će vam pošiljka biti isporučena. Molimo, da u “poziv na broj” upišete broj narudžbe jer samo na taj način možemo povezati vašu uplatu s vašom narudžbom.
  • PayPal. Jedan od najpouzdanijih i najomiljenijih načina plaćana za internetsku trgovinu.
  • Kartica. nakon naručivanja, automatski vas preusmjerimo na sigurnosnu stranicu banke, gdje unesete potrebne podatke. Ako je transakcija odobrena, uplata je provedena odmah, a vaš paket šaljemo najkasnije sljedeći radni dan. Koristimo sigurnosni protokol 3D secure. Naši zaposlenici nemaju pristup podatcima vaše kartice. Sve je u rukama vaše banke.

Svi proizvodi u našoj ponudi proizvedeni su prema navišim standardima za kozmetičku industriju. Ne sadrže štetne i toksične tvari, proizvedeni su u Europskoj uniji, nisu testirani na životinjama, veganski su i dermatološki testirani.

Da! IKON.iQ Nails vodeći je europski proizvođač nagrađivanih hipoalergenskih profesionalnih proizvoda za nokte. Svi proizvodi proizvedeni su u Švedskoj u skladu s europskim, britanskim (post-brexit) i američkim kozmetičkim propisima.  

Proizvodi IKON.iQ uistinu su iznimni. Oni ne samo da pružaju neusporedivu izvedbu koja zadovoljava i najzahtjevnije stručnjake, već i skraćuju vrijeme rada te povećavaju lojalnost kupaca. Svi gelovi i trajni lakovi hipoalergeni su za vašu sigurnost i sigurnost vaših klijenata. Hipoalergeni proizvodi ne sadrže HEMA, MEHQ i ne sadrže sve sastojke koji će najvjerojatnije izazvati alergiju.

IKON.iQ je jedini brend na hrvatskom i slovenskom tržištu koji se može pohvaliti formulom 13 FREE.

Da! Garantiramo da je orginalan proizvod, a ne kopija. Orginalne brusilice Marathon proizvedene su u Južnoj Koreji od proizvođača Saeyang. Samo orginalne brusilice za nokte Marathon Saeyang jamče vrhunske rezultate, kvalitetu i pouzdanost u radu.

Košarica
Pomaknite se na vrh